vineri, 25 septembrie 2009

Divide et impera & eroism institutional

Divide et impera & eroism institutional.

Diversiune , manipulare, lupta, si in final aceeasi spoliere pe banii, statutul, nervii si timpul psihologilor.


"7000 de psihologi ameninta cu proteste Ministerul Transporturilor

2009-09-23 18:08:12
Peste 7.000 de psihologi din intrega tara vor protesta, la inceputul lunii octombrie, in fata Ministerului Transporturilor si vor cere demisia ministrului Radu Berceanu, se arata intr-un comunicat remis miercuri, de catre Colegiul Psihologilor din România. Forul considera ca modificarile care urmeaza a fi aduse in domeniul examenului psihologic de siguranta a circulatiei vor crea mari prejudicii in randul psihologilor, obligandu-i pe acestia sa inchida cabinetele individuale "pentru a face loc marilor clinici medicale, care actualmente furnizeaza servicii psihologice in ilegalitate".


Sursa : http://impactnews.ro/ultima-ora/7000-de-psihologi-amenin%C5%A3%C4%83-cu-proteste-Ministerul-Transporturilor-20494pretul/examinare este problema

Andrei
Preturile sunt trase in jos de policlinici si de instructori, care vor partea lor. Nici functionarii de la minister nu sunt straini de comisioane. Faza cu iesitul in strada ... nu credo sa faca medicii si gata

Miky
am terminat psihologia la Spiru si parca suntem ciumati


psy
puia/sisu
la psihiatru cu voi ... tti de la Spiru respect


Copsi vs. MT

Radu din Craiova
poveste veche..., dar la colegiu sant aceiasi oameni ca la MT, in comisie esti umilit, imi iau atestatul si nu mai vreau sa calc pe acolo am fost anul trecut dupa o adeverinta, era o tipa care a tipat la mine ca o deranjam(s.n)


diplome Spiru

A
Stie cineva daca se primesc diplomele de la Spiru Haret, vreau sa-mi iau atestat, iar cele de la secretariat sunt confuze? Multumesc.


Parerea mea

Lucian
Nu ministerul greseste ci psihologii, multi psihologi muncesc pentru cabinete medicale si nu-si respecta colegii. Stie cineva ce formare in psihoterapie este acceptata in SUA si Canada?


Parerea mea
Miky
Am inteles ca se accepta diplomele de la Spiru, am vorbit cu juristul lorcare e legea
Andrei
Despre ce lege este vorba? Ce numar?

Niciun comentariu: